Theo Arts: betrouwbaar advies op maat dakbedekking

dakbedekking
Op het gebied van dakbedekking biedt Theo Arts Installatiebedrijf verschillende mogelijkheden.

Technisch Installatiebureau Theo Arts BV te Rijkevoort is niet alleen actief op gebied van dakbedekking in Rijkevoort. Door de jaren heen hebben wij bij verschillende dakbedekkingsprojecten geadviseerd, zoals in de omgeving van: Mill, Venray, Cuijk, Grave, Gennep, Zeeland, Uden, Boxmeer, St. Anthonis, Groesbeek, Malden, Wijchen, Heumen, Mook, Molenhoek, De Rips, Oploo, Overloon en Vierlingsbeek.

Meer weten over onze verschillende vormen van dakbedekking?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

 

Hulp bij installatie en onderhoud

Naast advies en hulp bij het installeren van verschillende sanitaire voorzieningen, beschikken wij over gespecialiseerde kennis op het gebied van verschillende soorten dakbedekking en dakgoten zoals:

    • Bitumeus

Deze dakbedekking passen wij veelal toe voor platte en licht hellende daken en kan met of zonder isolatie worden geplaatst.

    • Felsdaken

Felsdaken kunnen zowel in zink als in koper worden uitgevoerd.

    • Zinken dakgoten

De kwaliteit en duurzaamheid van zink zorgen ervoor dat de meeste dakgoten uitgevoerd zijn in zink.

    • Koperen dakgoten

Koper is een materiaal met een specifieke uitstraling en met een uitzonderlijke levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die van donkerbruin verkleurt naar het karakteristieke groen.

 

Deskundig advies op verschillende gebieden

We richten ons naast dak- en zinkwerken ook op water-sanitair-loodgieterswerk, evenals op gas- en cv-installaties. Bovendien gaan we voor duurzaamheid. Met de hedendaagse ontwikkelingen op energiezuinige installaties geven ook de zonnecollectoren, warmtepompen en cv-ketels op hout of pellets gestookt een nieuwe dimensie aan het installatiebedrijf.

Meer weten over onze verschillende vormen van dakbedekking?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op