leverancier en installateur van haarden en schouwen


In onze showroom hebben wij een ruim assortiment haarden en schouwen. Naast hout en gashaarden, vindt u bij ons afvoerloze gashaarden en elektrische sfeerhaarden.

Daarbij hebben wij ook diverse schouwen waar u uit kunt kiezen die perfect aansluiten bij uw interieur. Of u nu op zoek bent naar klassieke of moderne haarden en schouwen in de regio Rijkevoort, wij hebben diverse haarden en schouwen geïnstalleerd in de wijde omgeving.

Ons assortiment haarden en schouwen worden helemaal op maat gemaakt en bij u thuis geïnstalleerd.

Meer weten over de verschillende haarden en schouwen uit ons assortiment?

Klik dan hier voor een impressie van onze haarden en schouwen

 

Diverse haarden en schouwen

Theo Arts Installatiebedrijf is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van sanitair voorzieningen, van installatie tot onderhoud.

Technisch Installatiebureau Theo Arts BV te Rijkevoort is niet alleen actief op gebied van haarden en schouwen in de omgeving van Rijkevoort. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld van een kleinschalig loodgietersbedrijf tot een volledig installatiebedrijf, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop worden gesteld. Naast onze specialisaties in water-, sanitair- en loodgieterswerk, staan onze experts ook voor u klaar op het gebied van energiezuinige oplossingen, zoals de zonneboiler.

Meer weten over de verschillende haarden en schouwen uit ons assortiment?

Klik dan hier voor een impressie van onze haarden en schouwen