kwaliteitsleverancier van pellet gestookte cv-ketels

Door samen met u de mogelijkheden, voordelen en gevolgen te bespreken bieden wij u graag een totale, complete installatie aan, bijvoorbeeld in combinatie met radiatoren en/of zonneboiler.
hout-pellets
Tegenwoordig zien we steeds meer duurzame oplossingen op het gebied van verwarming. Denk bijvoorbeeld aan zonneboilers, maar ook pellet gestookte cv-ketels. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van pellet gestookte cv-ketels.

Theo Arts Installatie is gevestigd in Rijkevoort en heeft verschillende pellet gestookte cv-ketels geleverd en geïnstalleerd in de omgeving Mill, Venray, Cuijk, Grave, Gennep, Zeeland, Uden, Boxmeer, St. Anthonis, Groesbeek, Malden, Wijchen, Heumen, Mook, Molenhoek, De Rips, Oploo, Overloon en Vierlingsbeek.

Meer weten over ons assortiment pellet gestookte cv-ketels?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom

 

Theo Arts Installatiebedrijf: Al jarenlang een begrip

In de omgeving van Rijkevoort staan wij bekend als een betrouwbaar installatiebedrijf dat dankzij goede communicatie dichtbij de klanten staat.

Technisch Installatiebureau Theo Arts BV te Rijkevoort is niet alleen actief op gebied van pellet gestookte cv-ketels in omgeving van Rijkevoort. Door de jaren heen heeft ons bedrijf zich ontwikkeld van een kleinschalig familiebedrijf tot een totaal installatiebedrijf, waarbij vertrouwen en kwaliteit het hoogtij vieren. Theo Arts Installatie is gespecialiseerd in water-, sanitair- en loodgieterswerk en energiezuinige oplossingen.

Meer weten over ons assortiment pellet gestookte cv-ketels?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom